Čarobna oaza udobnosti

Garden city hotel

Jednokrevetna Delux

Naša jednokrevetna soba je idealna za solo putnike koji žele udobnost i privatnost. Opremljena je udobnim krevetom, prostorom za sjedenje i modernim sadržajima koji će vam omogućiti ugodan i opuštajući boravak.

od
120KM

Naše dvokrevetne sobe savršene su za parove ili prijatelje koji putuju zajedno. Prostrane i elegantno uređene, ove sobe nude udobne krevete, privatnu kupaonicu i sve potrebne sadržaje za ugodan boravak.

od
190KM

NAŠE SOBE

Naš hotel nudi širok izbor udobnih i moderno uređenih smještajnih jedinica kako biste u potpunosti uživali u svom boravku. Bez obzira tražite li jednokrevetnu sobu, dvokrevetnu sobu ili apartman, imamo sve što vam treba.

Za one koji žele više prostora i dodatnu udobnost, naši junior apartmani su odličan izbor. Ovi apartmani imaju odvojenu spavaću sobu, prostrani dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju i modernu kupaonicu. Pružaju idealno okruženje za opuštanje i osjećaj kao kod kuće.

od
210KM

Naši senior apartmani pružaju još više prostora i luksuza. Sastoji se od više spavaćih soba, prostranog dnevnog boravka, blagovaonice i potpuno opremljene kuhinje. Ovdje ćete se osjećati kao pravi domaćin i uživati u vrhunskom smještaju.

od
240KM

Za one koji dolaze u većem broju, a žele optimizirati troškove smještaja pripremili smo trokrevetne sobe bazirane na TRIPLE principu (tri odvojena kreveta). Jamčimo vrhunsku udobnost uz dodatne sadržaje i pogodnosti.

od
240KM

Apartman Superior

od
270KM
Loading...