Kongresni centar

Garden city Hotel KOnjic

GARDEN CITY HOTEL

Kongresni centar namijenjen
je poslovnom uspjehu i zabavi!


Kongresni centar je opremljen najmodernijom tehnologijom za održavanje poslovnih sastanaka, konferencija ili seminara. Naše osoblje je uvijek spremno da vam pomogne u organizaciji vašeg događaja, bilo da se radi o poslovnom sastanku ili organizaciji vjenčanja. Prostor je koncipiran tako da kombinira moderno i praktično, omogućavajući efikasan rad i ugodnu atmosferu u jednoj od naše tri sale: Evropa, Balkan i kino sala, kapaciteta do 300 mjesta koje se prilagođavaju potrebama i zahtjevima gosta . Naš stručni tim će se pobrinuti da svaki detalj bude na svom mjestu. Vaš uspjeh je naš prioritet!

Posebnu pažnjuu u centru hotela zauzima Bosanski salon. Spoj modernog i tradiocionalnog poseban prostor u našem objektu, uređen u stilu konjičkog drvorezbarstva. Drvorezbarstvo je umjetnički zanat s dugom tradicijom, a naš salon odražava tu baštinu. Salom je idealan za poslovne sastanke, druženje i stvaranje novih uspjeha. Uživajte u autentičnom ambijentu i doživite dio bogate bosanske kulture. Pustite da vas atmosfera salona odvede na putovanje kroz vrijeme.

Kino sala

Kino je sala za video projekcije opremljena savremenom audio-video opremom (visoko kvalitetni projekcijski sistem i 3D ozvučenje) i pogodna je kako za organizaciju filmskih projekcija, tako i za organizaciju različitih video prezentacija i događaja. U udobnim naslonjačima osjetite atmosferu kućne projekcije u dobrom društvu.

Dvorana Balkan

Kongresna dvorana Balkan, površine 137 m2 i fleksibilne konstrukcije, opremljena je odgovarajućom tehničkom opremom i karakteriše je ugodna i motivirajuća radna atmosfera. Kapacitet sale je cca 100 mjesta, a raspored sjedenja se može prilagoditi zahtjevima klijenata. Od susjedne dvorane “Europa” odvojena je pokretnom termoakustičnom pregradom. Spajanjem se postiže kapacitet do 250 mjesta uz projekciju na dva projekcijska platna sa dva projektora. Ovakav način formacije nudi bolju preglednost video prezentacije te bolju komunikaciju između govornika i auditorijuma uz vrhunsku akustiku. Konferencijske sale Europa i Balkan su identiče i smještene su jedna pored druge.

Dvorana Europe

Kongresna dvorana Europa, površine 137 m2 i fleksibilne konstrukcije, opremljena je odgovarajućom tehničkom opremom i karakteriše je ugodna i motivirajuća radna atmosfera. Kapacitet sale je cca 100 mjesta, a raspored sjedenja se može prilagoditi zahtjevima klijenata.

Bosanski salon

Kongresna dvorana Europa, površine 137 m2 i fleksibilne konstrukcije, opremljena je odgovarajućom tehničkom opremom i karakteriše je ugodna i motivirajuća radna atmosfera. Kapacitet sale je cca 100 mjesta, a raspored sjedenja se može prilagoditi zahtjevima klijenata.


    Saglasan sam da Garden City prikuplja moje podatke putem ovog obrasca.

    Loading...